Stănișoară, următorul pe lista ”decapitărilor” din PDL

stanisoara
stanisoara

Rezultatele slabe obținute la alegerile locale din 10 iunie, dar și la referendumul pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu ar putea determina căderea multor democrat-liberali de la vârful organizațiilor PDL din țară. Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară ar urma să-și piardă funcția de la organizația Mehedinți, urmând astfel colegului său de la Galați, Mircea Toader.

PDL continuă ”decapitările”, Mihai Stănișoară fiind următorul pe lista neagră a democrat-liberalilor, fiind așteptate schimbări și la conducerile altor organizații ale partidului din țară, scrie România TV.

Soarta prim-vicepreşedintelui PDL Mihai Stănişoară la conducerea Organizaţiei de Mehedinţi, ar putea fi decisă, luni, în ședința săptămânală a liderilor partidului,  în cadrul căreia va continua analizarea rezultatelor slabe obţinute de organizaţiile judeţene atât la alegerile locale, cât şi la referendumul din 29 iulie.

Mihai Stănișoară ar putea plăti cu pierderea funcției de președinte PDL Mehedinți, după ce județul său, alături de judeţul Olt, a înregistrat una dintre cele mai mari prezenţe la vot la referendumul pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu.

Un alt lider de organizație PDL care se află pe lista neagră a democrat-liberalilor este și președintele PDL Dolj, de asemenea, un județ cu prezența mare la referendum și cu rezultate slabe la localele din iunie din acest an.

Liderii PDL ar urma să supună dezbaterii în ședința de luni și activitatea organizaţiilor PDL din Vâlcea, Vrancea, Dâmbovița şi Constanţa, ceea ce s-ar putea încheia cu mult mai multe schimbări la șefiile organizațiilor PDL din țară.

Toate aceste modificări ar urma să se producă la numai o săptămână după ce liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a fost schimbat de la şefia organizaţiei din Galaţi, potrivit anunțului făcut de președintele PDL Vasile Blaga.

Totodată, în paralel cu activitatea organizaţiilor din teritoriu, liderii PDL analizează şi listele suplimentare de la referendum, liderul democrat-liberalilor Vasile Blaga dorind să descopere orice caz de vot multiplu, pentru a se putea depune plângeri penale împotriva celor care se fac vinovați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel