Stănișoară: PSD apelează la vedete de televiziune pentru a-și spăla imaginea

mihai stanisoara
mihai stanisoara

Intrarea Gabrielei Vrânceanu Firea în PSD ilustrează ”disperarea acestei formațiuni”, care pierde încrederea românilor și care apelează la vedete de televiziune pentru a-și ”spăla imaginea”, duminică, prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, precizând că pentru a guverna un stat este ”nevoie de oameni competenți”.

,,Știrea că, astăzi, doamna Gabriela Vrânceanu Firea (Pandele) a devenit cea mai nouă, dar și cea mai mediatizată membră a Partidului Social-Democrat arată disperarea acestei formațiuni. Românii au din ce în ce mai puțină încredere că PSD și USL sunt capabile să aducă o îmbunătățire a vieții cetățenilor acestei țări”, a arătat Mihai Stănișoară, într-un declarație de presă, potrivit NewsIn.

Potrivit democrat-liberalului, ,,în prezent, Guvernul nu mai finanțează proiectele europene, iar viața românilor este din ce în ce mai grea: euro se află la un nivel minim istoric și puterea de cumpărare a românilor a scăzut dramatic. În fața blocajului economic fără precendent în care ne aflăm, rezultat al guvernării dezastruoase din ultimele cinci luni, prioritatea partidelor de guvernământ ar trebui să fie atragerea de specialiști care să rezolve, punctual, problemele românilor”, a explicat Stănișoară, care remarcă faptul că prin atragerea în rândul social-democraților a specialistului mass-media, Gabriela Vrânceanu Firea, PSD încearcă să-și ”spele imaginea”, deși pentru a guverna, nu este nevoie de vedete și de rating.

,,O apreciez pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea ca specialist mass-media, însă nu pot să nu observ că în această situație critică, în care credibilitatea liderilor PSD a scăzut dramatic în fața populației, acest partid apelează la vedete de televiziune pentru a-și spăla imaginea. Le transmit liderilor PSD că, pentru a guverna un stat, este nevoie de oameni competenți, nu de vedete și de rating”, a conchis Mihai Stănişoară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel