Stănişoară despre Antonescu: Dictator și cel mai caraghios român

crin stanisoara
crin stanisoara
Înainte de a se decide de a intra în PNL, fostul numărul doi din PDL, Mihai Stănișoară,  îl caracteriza  pe liderul PNL, Crin Antonescu,  că este "cel mai caraghios şi ridicol român". Stănișoară mai susținea  în urmă cu doar patru luni, că liderul liberal Crin Antonescu îşi elimină şi şantajează adversarii din partid în apropierea Congresului PNL şi că îşi terorizează colegii.

"Pe ultima sută de metri înainte de alegeri, înainte chiar de finalizarea listelor cu candidaţi, Crin Antonescu îşi elimină şi îşi şantajează adversarii puternici din PNL invocând motive puerile. Ca liberal şi ca om cu scaun la cap nu poţi să îţi dai acordul pentru acceptarea în partidul tău a unor persoane dubioase, care pătează imaginea formaţiunii de fiecare dată când deschid gura", afirmă Stănişoară într-un comunicat emis vineri. Este stilul dictatorial al lui Antonescu de a-şi teroriza colegii de partid, speriat de prăbuşirea lui în sondaje şi de lipsa de încredere a electoratului în viziunea sa politică, susţinea liderul democrat-liberal pe 18 octombrie 2012.

 Declaraţiile critice ale fostului democrat-liberal la adresa lui Antonescu nu s-au oprit aici. Pe 30 octombrie 2012, Stănişoară spunea, în legătură cu o acuzaţie formulată de liderul PNL către SIE: "Ii spun astfel presedintelui PNL, foarte clar, ca nu poate manipula partenerii occidentali folosindu-se de institutiile statului roman dupa bunul sau plac. Stiu ca este o veste trista pentru domnul Antonescu dar trebuie sa inteleaga ca a devenit cel mai ridicol si caraghios politician roman".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel