Standard Liege. Răzvan Marin, erou în Belgia: Din ce în ce mai bine

Răzvan Marin e foarte mulţumit de al doilea sezon în tricoul lui Standard Liege. Mijlocaşul român în vârstă de 21 de ani are deja 11 pase de gol în actuala stagiune din Belgia.

"Am început să mă simt din ce în ce mai bine, am câştigat mult la capitolul încredere. Am şapte pase de gol în campionat şi patru în Cupă. Am patru goluri în campionat şi două în Cupă. Deja din iarnă îmi depăşisem obiectivele. Îmi stabilisem un nou target: să ajung la zece pase decisive. Iată că acum am 11. Dar important e ca echipa să aibă rezultate, înainte de toate îmi doresc să ajung în play-off", a declarat Marin la Digi Sport.

Fostul jucător al Viitorului este şi executantul fazelor fixe la Standard.

[cinteste si]

"De două ori pe săptămână avem antrenamente dedicate doar fazelor fixe. Mă înţeleg foarte bine cu atacanţii de la echipă. Am o relaţie bună şi cu antrenorul, cred că mă apreciază. Mi-am câştigat acest drept de a executa fazele fixe la echipă", a mai spus fotbalistul român.

Întrebat despre diferenţele dintre Liga 1 şi campionatul Belgiei, Răzvan Marin a opinat: "Belgia e un campionat mai bun decât al nostru, dar nu e ca cele din Vest. Se bazează mult pe forţă, nu e un campionat cu foarte multă tehnică", a spus mijlocașul, potrivit sursei citate.

Răzvan Marin a fost transferat de Standard Liege de la Viitorul în ianuarie 2017, pentru 2,4 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel