Stanciu, probleme la Andrelecht după un singur meci

Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan

Nicolae Stanciu nu reușește să impresioneze la Andrelecht. Transferat pe o sumă colosală de la FCSB în urmă cu doar un an, Stanciu continuă să-și atragă critici.

Probabil criticile vin în urma așteptărilor foarte mari pe care atât presa din Belgia, cât și Andrelecht le au de la mijlocașul internațional român, transferat pentru o sumă record pentru belgieni.

Chiar dacă în weekend Anderlech a câștigat Supercupa Belgiei împotriva lui Waregen (2-1), Stanciu care a început titular a fost schimbat în minutul 65 după o prestație modestă.

Marc Degryse, fost jucător la Anderlecht în perioada 1989-1995, este de părere că gruparea belgiană ar trebui să-l împrumute pe mijlocaşul român.

"Pierde multe mingi fără să fie sub presiune, face greşeli neforţate. Stanciu pierde multe baloane şi este deranjant nu doar pentru un spectator neutru, ci chiar pentru colegii săi. L-am văzut pe Sven Kums enervat de faptul că Stanciu nu i-a pasat la timp atunci când acesta avea o poziţie favorabilă. Mă întreb dacă nu cumva Anderlecht ar trebui să se gândească la împrumutul românului. Ce se va întâmpla dacă Anderlecht nu face această mişcare? Sunt şanse mari ca Stanciu să stea pe bancă la meciurile importante pentru că Trebel, Kums sau Hanni sunt jucători care dau un randament mai bun", a declarat Degryse pentru Het Laatste Nieuws, scrie Prosport.

Stanciu a fost transferat vara trecută de Anderlecht pentru o sumă totală de 9,8 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel