Stanciu și Chipciu, dați afară de la Anderlecht. Adevăratul motiv

chipciu
chipciu

Mircea Rednic a vorbit despre plecarea prematură a lui Stanciu și Chipciu de la Anderlecht.

Un fin cunoscător al fotbalului din Belgia, Mircea Rednic consideră că cei de la Andrelecht au dat dovadă de ”răutate” în momentul în care au fost dați afară Nicolae Stanciu și Alex Chipciu, ambii aduși de la FCSB.

Cu toate că au câștigat titlul în Belgia cu Andrlecht, cei doi au fost cedați. Stanciu a fost adus pe o sumă foarte mare, dar belgienii aveau pretenții mult mai mari. În ceea ce îl privește pe Alex Chipciu, după un sezon în care a fost titular, a pierdut echipa.

„Cei de la Anderlecht, vă spun, cu răutate au făcut-o, aşa s-au despărţit de ei. Chipciu şi Stanciu au demonstrat acolo. S-a luat campionatul cu ei, au fost jucători de bază. Să nu-mi spună mie că a venit un nou antrenor şi ei au uitat să joace.

Deci chiar n-au mai fost susţinuţi deloc. Cel mai ruşinos e ce s-a întâmplat cu Rotariu. Nu e posibil să plăteşti bani pe el şi să nu-i oferi şanse. OK, nu-l mai vrei, dar măcar îi faci un program, îi pui la dispoziţie un antrenor”, a declarat Mircea Rednic, potrivit Telekom Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel