Stadionul Naţional Arena a fost inchis temporar de către UEFA

gayon
gayon

Stadionul Naţional Arena a fost închis de către UEFA, după ce doi oficiali ai forului european au inspectat stadionul şi au constatat starea deplorabilă a suprafeţei de joc.

"În acest moment, Naţional Arena este închis de UEFA. Cei doi oameni trimişi la Bucureşti au luat mostre din teren şi vedem ce va urma", a declarat Marius Stan, preşedintele Oţelului, la Radio Gsp.

Până la luarea unei decizii, orice competiţie fotbalistică este sistată pe acest stadion, cu toate că următorul meci programat să se joace pe stadion este Steaua - Schalke, din Grupa J a Europa League, în data de 15 septembrie.

Gigi Becali promite un nou gazon până la data meciului din Europa League

"Am stabilit cu gazonul, se rezolvă. Garanţie un an de zile! Va costa 360.000 de euro. Eu am zis 300.000 de euro, dar ei au zis 360.000 şi probabil că voi face ca ei. Cel mai probabil va fi montat luni sau marţi. Va fi pus într-o zi şi jumătate, după aia poţi să şi dansezi pe el. E clar ca 100-110.000 de euro îi va asigura George Copos, că mi-a promis. Să vedem ce facem cu Marius Stan. Dacă nu plăteşte, propun Primariei sa nu lase Oţelul să joace pe Naţional Arena", a precizat patronul Stelei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel