Urmărește emisiunea live


Stadionul Ghencea, demolare. A rămas o fantomă cu un trecut glorios (Foto)

Sursă: Raluca Macaleț
Sursă: Raluca Macaleț

Stadionul Ghencea va dispărea în cel mai scurt timp. Arena a ajuns într-un stadiu deplorabil. 

Stadionul Ghencea va fi complet demolat după 44 de ani în care a găzduit cele mai mari meciuri din România și a crescut generații de jucători legendari. Arena și-a deschis astăzi, pentru ultima oară, porțile pentru suporteri și foști jucători care au fost invitați să își ia adio de la un stadion pe care s-a scandat, s-a plans și s-a scris o parte importantă din istoria fotbalului românesc. 

Din păcate, stadionul arată acum ca o fantomă. 

 (w670) Foto: Ralu

 Pe locul vechiului stadion se va construi o nouă arenă care va fi gata în timp util pentru a găzdui Euro 2020. Oficialii susțin că va avea o capacitate de 30.000 de locuri. 

(w670) Foto: Ralu

Astăzi, Gabi Balint a fost pe stadion să își ia adio de la locul în care a devenit jucător profesionist. ”Sentimentele sunt amestecate. Și de tristețe, dar și de bucurie. Bucurie, pentru că am jucat 9 ani aici și tristețe pentru că, odată cu demolarea, parcă și amintirile se vor îngropa undeva în zona asta. Pentru că nu va mai fi la fel să spui că pe acest stadion a jucat Steaua și a realizat și a făcut și alta e să spui că în acest loc. Nu va mai fi la fel.

 Dar, cel mai important este că amintirile rămân. Cum spuneam, am petrecut aici 9 ani din viață, cu peste 150 de meciuri jucate aici. Sunt mândru că fac parte din istoria Stelei și bineînțeles din istoria acestui stadion”, a spus Balint, la Digi Sport.

 (w670) Foto: Ralu

”Atât mass-media, dar mai ales suporterii steliști știu ce înseamnă Ghencea pentru mine. Este stadionul unde am obținut cele mai mari performanțe ca jucător, este stadionul pe care am reușit ușor ușor să obțin rezultate cât se poate de bune, chiar dacă nu la cel mai înalt nivel și este locul unde îmi continui activitatea în cadrul clubului Steaua. 

Sigur că acest stadion îmi va rămâne veșnic în amintire. Sper din tot sufletul ca, odată terminat noul stadion, să am bucuria și plăcerea să fiu din nou pe acest stadion alături de echipa care, cred eu, că în cel mai scurt timp va ajunge acolo unde-i este locul, adică în Liga 1”, a spus și Lăcătuș, prezent și el pe stadion.

 Sursa foto: Raluca Macaleț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel