EXCLUSIV  Stadionul Dinamo, refăcut. Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Am făcut cerere către MAI - VIDEO

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, şi despre modul posibilitatea de a prelua și reface stadionul Dinamo. 

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a vorbit, în cadrul interviului, despre posibilitatea de a prelua stadionul Dinamo pentru a fi modernizat și dat în folosință, atât pentru sport, cât și pentru diverse activități artistice. 

”Am cerut stadionul Dinamo, de la Ministerul de Interne, acolo este o mare epopee, toată lumea vrea să facă stationul, dar nu se reușește. Acum, când erau bani de la Compania Națională de Investiții au zis că nu pot, că sunt niște contracte... Ne-am oferit, noi, Consiliul Local, am făcut o cerere oficială către MAI ca dacă dânșii nu reușesc să modernizeze acest stadion, să-l reconstruiască, de fapt să ni-l dea nouă pentru a-l putea face. E un stadion foarte important și e păcat să nu fie folosit pentru sport, pentru spectacole. Stadionul nu trebuie privit ca un loc pe care joci fotbal. Trebuie văzut ca un loc multifuncțional”, a precizat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel