Stadion Universitatea Craiova. Ultimele detalii privind inaugurarea

Marcel Popescu, oficial ”U” Craiova, a anunțat în această dimineață că sunt șanse destul de mari ca primul meci de pe noul " Ion Oblemenco" să fie cel cu FCSB. Meciul este programat pe 29 octombrie.

FCSB a jucat și în ultimul meci de pe vechiul stadion, când a câștigat cu 1-0 și are șanse mari să joace și în primul joc de pe noul stadion. Oficialii CS U Craiova așteaptă certificatul de securitate din partea ISU, informează GSP.

"Chiar dacă Gigi Becali spune să fim precauți și să nu ne riscăm sănătatea, să jucăm în altă parte pentru că ne vor copleși emoțiile, ne luăm inima-n dinți și suntem gata să jucăm cu ei chiar și pe Național Arena.

Inaugurarea nu va fi cu FCSB-ul, inaugurarea va consta într-un spectacol. Noi nu-i chemăm pe ei să participe la inaugurare, ei sunt programați să joace cu noi atunci.

Pe 29 octombrie, 2017, sunt exact 50 de ani de când s-a inaugurat centralul. Acest lucru este foarte important pentru noi. Că primul vizitator va fi FCSB, conform țintarului Ligii, este o altă problemă, dar nu inaugurăm stadionul cu ei. Cu FCSB va fi doar primul meci.

Nu depinde de noi, dar la cum se derulează lucrurile nu ne dau niciun fel de emoții că nu o să fie eliberat certificatul de securitate până luni sau marți, astfel încât să putem să-l depunem la Ligă, iar pe 29, după inaugurare, să putem juca cu FCSB-ul", a zis Marcel Popescu la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel