Stadion nou. Lucările s-au finalizat. Anunţul CNI

Compania Naţională de Investiţii anunţă finalizarea lucrărilor la un nou stadion. 

Încă un stadion nou în România. CNI (Compania Naţională de Investiţii) anunţă că joi are loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții "Complex sportiv - Stadion Municipal Turnu Măgurele" din județul Teleorman.

Stadionul îndeplinește cerințele de clasificare UEFA

Complexul sportiv beneficiază de un centru de cantonament - spații de cazare cu dotări independente (24 locuri), spații pentru recuperare fizică, precum și spații pentru prepararea și servirea mesei. În plus acesta este amenajat corespunzător cu spații dedicate persoanelor cu handicap, o zonă specială pentru presă, precum și spații destinate locurilor de parcare.

[citeste si]

În altă ordine de idei vă reamintim că autorităţile şi-au propus ca, în perspectiva EURO 2020, să investească şi în modernizarea/reconstruirea a trei stadioane din Capitală: Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf. În acest context, recent au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici ai obiectivelor de investiții „Stadion Steaua” și Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”, realizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I.” - S.A.

Acest act normativ este necesar întrucât cele două stadioane au fost declarate (prin HG nr. 232/2017 pentru modificarea şi completarea HG nr. 1093/2013), alături de Dinamo şi Rapid, stadioane de interes public şi de importanţă naţională pentru organizarea, la București, a unor meciuri din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel