Stadion Craiova, inaugurare. Spectacol pe Ion Oblemenco

Bijuteria Olguței Vasilescu, noul stadion din Craiova, este inaugurat cu mare fast astăzi. În deschiderea meciului dintre U Craiova și Slavia Praga a fost pregătit un moment special. 

Investiția reprezintă finalizarea unui complex sportiv care include un stadion modern cu o capacitate de peste 30.000 de locuri și care poate găzdui competiții fotbalistice pentru FIFA WORLD CUP, UEFA Champions League, UEFA Europa League, FRF — Liga I, precum și competiții pentru alte tipuri de sporturi: rugby (Rugby Union și Rugby League, rugby în 7), oină, hochei pe iarbă, minihochei sau fotbal american. Se vor putea organiza în incinta complexului sportiv și concerte, târguri, expoziții, evenimente culturale și sociale.

De asemenea, complexul include și spații de cazare pentru sportivi, spații comerciale și parcări. 

Stadionul este împărțit în patru sectoare: Tribuna 1 (oficială), Tribuna 2, Peluza 1 și Peluza 2, precizează site-ul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, www.csuc.ro. În Tribuna 1 sunt distribuite funcțiunile aferente sportivilor, presei și persoanelor VIP. În Tribuna 2, peluza 1 și peluza 2 sunt funcțiuni aferente publicului. La nivelul parterului, sub Peluza 1 și 2 și Tribuna 2 se regăsesc spații tehnice, administrative și parcări.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel