Stă să plouă. Unde a fost Simona Halep. Lia Bugnar, surprinsă

Lia Bugnar a povestit-o unde a văzut-o, cu surprindere, pe Simona Halep.

Sportiva a fost la premiera spectacolului "Stă să plouă", la Green Hours (București), o piesă scrisă și regizată de Lia Bugnar, având următoarea distribuție: Irina Antonie, Ilona Brezoianu, Mădălina Craiu și Anghel Damian.

" 'Sta sa ploua'. La Green Hours. Toate amintirile gramada pe capul meu si senzatia aia de Green pe care n-am cum s-o descriu. A fost plin, au ramas si oameni neprimiti, c-asa-i la premiera, curiozitatea umple sala si Greenu' oricum nu-i prea mare. Am recunoscut spectatori de la stasaploo de acum 12 ani (Ioana, de exemplu), am vazut si oameni pe care nu mi i-as fi inchipuit vreodata venind acolo (Simona Halep, de exemplu), da' una peste alta, ar fi interesant de vazut daca vom reusi sa umplem Greenu' si la spectacolele viitoare.

Asa mic cum e el, Greenu'-i complicat de umplut, pentru ca spectatorii s-au obisnuit cu alte locuri in care sa mearga, mai "in trend", mai confortabile, mai asortate cu middleclassu' asta care am io senzatia ca e publicul de baza pe la spectacolele noastre.

[citeste si]

N-o sa incep acum, ca o baba, sa va spun ca "pe vremea mea" daca nu jucai in Green nu existai si daca nu mergeai sa vezi spectacolele Greenului insemna ca nu esti relaxat, cool si hippiot si ca nici nu stii ce-i misto. O sa va spun pur si simplu ca pe 17 decembrie noi jucam iarasi "Sta sa ploua" de la ora 20 si ca ati putea sa incepeti sa va faceti rezervari si sa va luati bilete, daca aveti chef sa vedeti ce naiba de spectacol mai e si asta de va bat atita cu el la cap", a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel