SRI nu l-a informat pe Traian Băsescu legat de cazul fratelui său, spune Bogdan Oprea

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale,  a afirmat, joi, că Serviciul Român de Informații nu l-a informat pe președintele Traian Băsescu cu privire la scandalul în care este implicat Mircea Băsescu.

"SRI nu l-a informat pe preşedinte pentru că nu este o problemă de securitate naţională. Şi chiar dacă ar fi fost informat, nu i-ar fi spus nimic fratelui său", a declarat Bogdan Oprea, citat de Ştiripesurse.ro.

În urma înregistrărilor rezultă că Mircea Băsescu a primit 250.000 de euro pentru a interveni ca Bercea Mondial să scape de închisoare şi că şeful statului ar fi ştiut despre acest demers.

Citește și: Chirieac: Dovada că Mircea Băsescu ar datora bani familiei lui Bercea Mondial

Mircea Băsescu a replicat joi printr-un comunicat de presă în care a afirmat că Traian Băsescu nu are "niciun fel de legătură" cu relaţia sa cu membrii familiei Anghel şi că înregistrările audio-video difuzate de Antena 3 sunt scoase din context, iar acestea susţin starea de fapt prezentată de el în cuprinsul plângerii penale pentru şantaj.

Preşedintele Traian Băsescu a asigurat joi, în cadrul unei declaraţi de presă, că în cei 10 ani de mandat nu a făcut nicio intervenţie în Justiţie şi că nu intenţionează să se erijeze în avocatul fratelui său.

Citește și: CTP: Traian Băsescu practică un securism omniscient

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel