SRI-DNA, acord. Manda: Am fost sesizaţi

Claudiu Manda a vorbit, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, despre existența unui acord de colaborare între SRI și DNA.

"Noi am fost sesizaţi la Comisie cu un acord de colaborare între SRI şi DNA, pornind de la protocolul din 2009. Era dezbatere punctuală pe caz (..) Am fost sesizaţi cu o adresă secretă de domnul Traian Băsescu (...) În acea notă internă se făcea referire la un plan de colaborare între SRI şi DNA.

Am solicitat să ne parvină nota cu numărul şi planul de cooperare. Până la momentul de astăzi nu ne-a venit acea notă şi nici planul. Având în vedere că a existat această discuție despre protocolul din 2009, am solicitat să ne parvină (...) Ni s-a pus că sunt 302 planuri de cooperare. Din ce am înţeles, pe o speţă anume, s-a instrumentat pe baza unui plan de cooperare mecanismul de funcționare între procurorii DNA şi ofiţerii SRI (...) Vorbim de un document secret şi nu am cum să dezvălui mai mult. Nota transmisă de Traian Băsescu face referire la protocol", a spus Claudiu Manda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel