Urmărește emisiunea live


Sprijin extern pentru politicieni din România. Chirieac: Toți ne întrebăm unde este

Bogdan Chirieac a făcut o analiză persoanelor care se pregătesc să intre în lupta pentru alegerile prezidențiale din 2019.

Bogdan Chirieac a declarat că, în acest moment, este o imagine clară a politicienilor sprijiniți de Franța și de Germania în lupta pentru alegerile prezidențiale din România. Analistul susține că mai rămâne însă o singură întrebare al cărei răspuns este încă neclar.

Citește și: Ponta, întrebare la referendumul pe justiție. "Aș vota DA"

Mutare Ambasadă, scandal. Dragnea: Îi propun acum lui Iohannis

"Din cauza asta dânsul merge până la capăt pe istoria asta cu corupția"

”Președintele Iohannis are pe de-o parte sprijinul Germaniei, fără doar și poate, dar și sprijinul deep state-ului american, sau, dacă vreți, zonei democrate din Statele Unite. S-au suprapus, datorită lui George Soros, aceste lucruri pe Klaus Iohannis. Din cauza asta dânsul merge până la capăt pe istoria asta cu corupția. Nu vedeți că Franța a venit cu Cioloș, Germania nu e un secret pentru nimeni, dar toți ne întrebăm unde este candidatul Statelor Unite? Ne gândeam că o fi Dragnea, o fi Dăncilă...Nu, fiindcă administrația americană nu a avut timp, chestiunea asta cu deep state-ul nu este ceva ușor, vedeți că doi ani și jumătate Donald Trump nu a reușit să conducă țara deși a fost îndreptățit de poporul american să conducă America și lumea. Departamentul de stat este un mamut cu 75.000 de angajați, iar mulți dintre ei au demisionat imediat după venirea lui Donald Trump, dar vedeți că zona Administrației Trump nu dă impresia că sprijină un candidat. În afară de întâlnirea rapidă Mike Pence și Viorica Dăncilă, nu ați avut altceva.” a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel