Spre disperarea lui Falcă, comuna Seleuș, "liberă de PDL"

Cristian Branc
Cristian Branc

Primarul comunei arădene Seleuș, Cistian Branc (PNL), şi-a declarat comuna "liberă de PDL" şi a afişat acest mesaj pe un banner la intrarea în localitate, edilul afirmând că PDL nu mai are organizaţie şi membri în zonă.

[caption id="attachment_256889" align="alignleft" width="310"] Cristian Branc[/caption]

"Seleuş - prima comună liberă de PDL (ARD)", asta se poate citi pe bannerul instalat la intrarea în comuna Seleuș din Arad, spre nemulțumirea liderilor ARD, care pregătesc o plângere la BEJ, scrie Mediafax.

"Acest mesaj este în acord cu realitatea pentru că PDL nu mai are organizaţie în comuna noastră. La alegerile locale au avut cinci candidaţi pentru Consiliul Local, şi aceia provenind din două familii", a spus edilul Cristian Branc.

Purtătorul de cuvânt al ARD Arad, Gheorghe Falcă (PDL), a declarat că "există democrat-liberali la Seleuş, iar primarul încalcă dreptul la libera exprimare".

"Aşa au început extremismele în istorie. Primarul comite un abuz imens prin excluderea unei formaţiuni politice legal constituite. Cred că este o mentalitate specifică comunismului şi chiar nazismului. Să nu ne mai întrebăm de ce Uniunea Europeană are îndoieli faţă de democraţia din România, când văd astfel de gesturi aprobate de liderii naţionali ai USL", a declarat Falcă.

Primarul din Seleuş a afirmat că, în conformitate cu dreptul la libera exprimare, este gata să autorizeze amplasarea unui banner al ARD, în care formaţiunea să trasmită mesajul "Existăm, suntem aici!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel