Spray-ul nazal TAFFIX, care oferă o protecție de 99,9% împotriva virusurilor, este disponibil, la nivel național, în farmaciile Catena

Compania Ro Distribution 2000, importator exclusiv pentru România a spray-ului nazal TAFFIX pe bază de pulbere pentru protecție împotriva SARS-CoV-2, anunță că produsul este distribuit acum la nivel național. 

Produs în Israel, avizat și aprobat de U.E., TAFFIX poate fi cumpărat de acum și din toate farmaciile Catena, inclusiv online:

 https://www.catena.ro/diverse/tratamente-locale/taffix-spray-nazal-1-g

De ce TAFFIX? 

Pentru că într-un moment în care întreaga lume a fost afectată grav de pandemia de COVID-19, cercetătorii israelieni de la Nasus Pharma si-au propus să creeze oamenilor condițiile optime pentru întoarcerea la un mod de viață cât mai apropiat de cel pe care îl aveau. Ca atare, aceștia au dezvoltat un produs inovator, TAFFIX, care blochează în mod eficient virusurile să ajungă la mucoasa nazală, acesta fiind capabil să reducă rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 cu 99,9%. Motto-ul spray-ului nazal este elocvent în acest sens: You‘re good to go (Ești pregătit să pleci).

Eficiența companiilor farmaceutice israeliene și a statului Israel fiind recunoscută și dovedită, ei fiind lideri mondial în medicină și în depășirea crizei generate de Covid-19, face ca TAFFIX  să se comercializeze deja în 25 de țări europene, fiind certificat pentru vânzarea în Europa la cel mai înalt nivel, în Germania. Reprezentantul exclusiv pentru România este Ro Distribution 2000, iar spray-ul nazal poate fi achiziționat și online de pe site-ul www.taffix.ro, la un preț recomandat de aproximativ 70 de lei, din framaciile Catena, dar și din alte rețele de farmacii și unități independente.

Cum funcționează TAFFIX

Pulberea din acest spray este transformată în gel în interiorul nasului, creând astfel o barieră activă ce apără, protejează și dezactivează virusurile cu transmitere prin aer ce se află adesea în spațiile deschise, avioane, trenuri, centre comerciale, mijloace de transport în comun. Concret, TAFFIX creează un film protector acid pe mucoasa nazală și blochează intrarea virusurilor, scăzând nivelul pH-ului din cavitatea nazală la 3.5 (sub pragul de 6.5 de supraviețuire a oricărui virus).Câte un puf de TAFFIX aplicat în fiecare nară acționează în 50 secunde de la aplicare și asigură o protecție împotriva infectării de 5 ore, un singur flacon incluzând aproximativ 200 de pufuri.

Acest spray nazal poate fi utilizat ca protecție împotriva infectării cu SARS-COV-2, dar și împotriva altor virusuri, pentru protecția împotriva răcelii obișnuite și pentru reducerea simptomelor cauzate de rinitele alergice.

Calitatea indiscutabilă a produsului TAFFIX face ca îmbolnăvirile pe cale nazală cu viruși respiratori să fie foarte mult redusă dacă se folosește acest spray nazal. 

Vezi aici mai multe despre TAFFIX, de ce să îl alegi și cum funcționează:

https://www.youtube.com/channel/UCJHVALZ03mOKXavESVPQfwA

Dar pentru că există și alte mijloace de infectare trebuie respectate corect toate condițiile de protecție decise de autorități.

Intră pe www.taffix.ro ca să afli ce nu face TAFFIX.

Folosirea TAFFIX împreună cu măsurile de prevenire recomandate sau impuse de autoritățile medicale reduce riscul infectării cu virusuri aeriene, inclusiv CORONAVIRUS și asigură o protecție vitală în timpul deplasărilor în spațiile publice. 

Prevenția este scopul TAFFIX!

În spațiile publice, folosiți TAFFIX și nu lăsați masca jos. Sănătatea primează!

Pentru alte detalii și comenzi contactați distribuitorul la adresa de e-mail: [email protected] sau la telefon 0758 101 101 sau pe www.taffix.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel