SPOTIFY, LANSARE ROMÂNIA. Aplicația MUZICALĂ a momentului- DESCARCĂ AICI

SPOTIFY ROMÂNIA
SPOTIFY ROMÂNIA

Aplicația de muzică SPOTIFY a fost lansată în România. Este unul dintre cele mai importante servicii de streaming de muzică din lume. 

La nivel global, SPOTIFY numără o comunitate de 159 de milioane de membri, fiind prezent pe 62 de piețe. În România, oferă atât o versiune gratuită, susținută de conținut publicitar, dar și o versiune superioară, bazată pe abonament. 

SPOTIFY PREMIUM costă 4,99 euro pe lună. Sunt peste 71 de milioane de utilizatori plătitori. Deținătorii de drepturi de autor au plătit, de la lansarea SPOTIFY din 2008, peste opt miliarde de euro. 

SPOTIFY  oferă posibilitatea de a căuta, descoperi, alcătui playlist-uri şi construi propria colecţie muzicală, dar şi de a distribui conţinutul preferat către prieteni. În fiecare zi, sunt adăugate câte 30.000 de melodii. Sunt peste 2 miliarde de playlist-uri disponibile și în fiecare zi sunt create 2 milioane de playlist-uri.  

SPOTIFY vine astăzi în România pentru a oferi o selecţie de titluri locale şi internaţionale, reunite într-o bază de date de peste 35 de milioane de melodii, disponibile atât pentru utilizatorii variantei gratuite, dar şi celor care au optat pentru varianta Premium.

Milioane de playlist-uri internaționale

Pe SPOTIFY poţi găsi muzica preferată, indiferent de gusturi sau starea de spirit. Utilizatorii din România au acces instant la o varietate de playlist-uri globale, alcătuite de experţi şi actualizate în mod constant, dar pot descoperi şi alte milioane de playlist-uri internaţionale, aparţinând SPOTIFY sau altor iubitori ai muzicii.

Unul dintre principalele atuuri ale serviciului Spotify este personalizarea, ce permite fanilor să găsească muzica preferată într-un mod facil, dar şi să descopere noi piese şi artişti, în baza preferinţelor şi a modului în care obişnuiesc să asculte muzică.

Ce se întâmplă cu utilizatorii noi

Când un utilizator nou se alătură comunităţii SPOTIFY, el este invitat într-un proces numit 'Taste Onboarding', ce ajută Spotify să înţeleagă mai bine muzica pe care acesta o apreciază. Căutarea personalizată ce include opţiuni precum Daily Mix (o serie de playlist-uri ce îmbină melodiile preferate cu noutăţi ce ar putea fi pe gustul utilizatorului), Release Radar (un playlist format din melodii noi, în baza artiştilor cei mai ascultaţi, conţinut actualizat în fiecare zi de vineri) şi Discover Weekly ( un playlist creat în funcţie de obiceiurile specifice utilizatorului, disponibil în curând) aduc muzica preferată mai aproape ca niciodată.

DESCARCĂ AICI SPOTIFY

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel