Sports Illustrated, articol eveniment despre Halep: Nu dă semne că se va opri

Publicația Sport Illustrated îi dedică un articol româncei Simonei Halep, care a reușit extraordinara performanță a a urca pe locul al doilea în ierarhia WTA.

"Simona Halep nu are niciun motiv să nu zâmbească zilele acestea. Joacă cel mai bun tenis al carierei. Nu a suferit accidentări. Iar luni a devenit numărul 2 WTA, în spatele Serenei Williams. Dar cel mai larg zâmbet a venit când un reporter a remarcat cât de mult s-a îmbunătățit engleza ei în ultimul an", scrie SI.

Publicația arată că ascensiunea româncei din ultimele 17 luni "nu dă semne că se va opri".

"În luna aprilie a anului trecut era pe locul 65, fără niciun titlu. Acum a câștigat 8 titluri WTA și a fost finalistă la Roland Garros", scrie Sport Illustrated, care menționează că Halep poate deveni locul 1 dacă va avea o performanță mai bună ca Maria Sharapova săptămâna aceasta.

Publicația arată că jocul Simonei Halep se construiește pe "geometrie", dar încă "mai are de învățat despre cum să echilibreze jocul său inteligent cu flair pentru creativitate".

"Dar poate ea s-o învingă pe Serena? Halep este cotată cu șansa a doua la Cincinnati, iar cele două se pot întâlni doar în finală. Ea nu a bătut-o niciodată pe Williams, dar cele două nu s-au confruntat anul acesta", mai scrie SI.

Simona Halep a scăpat de cel mai dificil adversar din drumul spre finala de la Cincinnati

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel