Sport, ştirile dimineţii. Grupaj

Sport
Sport

Cele mai importante ştiri ale dimineţii din sport, le găsiţi în grupajul următor. 

* Meciurile pe care jucătoarele române de tenis Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu trebuiau să le susţină joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 750.000 de dolari, au fost reprogramate pentru vineri, din cauza ploii. Cîrstea (28 ani, 84 WTA) a apucat să joace joi doar două ghemuri, ambele câştigate, înainte ca meciul cu americanca Alison Riske (28 ani, 62 WTA) să fie întrerupt de ploaie. Monica Niculescu (31 ani, 99 WTA), venită din calificări, va juca în sferturi contra chinezoaicei Yafan Wang (24 ani, 70 WTA). 

* Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Dragan Djukic, a declarat, joi, că jucătoarea Cristina Neagu, accidentată la prima reprezentativă a României, este de neînlocuit, precizând că nici FC Barcelona nu este aceeaşi echipă atunci când lipseşte fotbalistul Lionel Messi. "Trebuie să spunem că Cristina Neagu este de neînlocuit. Pur şi simplu nu poţi să înlocuieşti o jucătoare ca ea. Putem să facem comparaţie cu Barcelona şi Messi. Fără Messi, Barcelona nu mai este aceeaşi echipă", a spus tehnicianul înaintea antrenamentului de joi seara. 

* Handbalista echipei CSM Bucureşti, Aneta Udriştioiu, a declarat, joi seara, că formaţia sa trebuie să joace fără greşeală în partea a doua a sezonului pentru a-şi îndeplini obiectivele. "Toate meciurile sunt importante, atât cele din campionat, cât şi cele din Liga Campionilor. Le vom lua pe fiecare în parte. Trebuie să jucăm fără greşeală de acum încolo. Mă bucur pentru debutul Crinei Pintea la Gyor. A jucat foarte bine şi îi doresc mult succes la noua echipă. Nu mă sperie că ea este acum la Gyor. Este o jucătoare bună, dar vom încerca să o anihilăm la meciul direct din Liga Campionilor", a spus jucătoarea înaintea antrenamentului de joi seara. 

* Handbalista formaţiei CSM Bucureşti, Andrea Lekic, a declarat, joi seara, că va fi foarte greu în partea a doua a sezonului fără Cristina Neagu, a cărei accidentare a fost ca un şoc pentru întreaga echipă. "Vacanţa a luat sfârşit, am reînceput antrenamentele. Nu vom avea mult timp pentru pregătire pentru că avem destule meciuri de jucat în această lună. Este greu de spus în cuvinte cât de dificil va fi fără Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic. În mod evident noi va trebui să dăm mult mai mult în această a doua parte a sezonului. Cu siguranţă vor fi schimbări în ceea ce priveşte stilul de joc, modul de a ne apăra sau ataca şi toate celelalte lucruri. Va fi foarte, foarte greu fără Cristina Neagu. Toţi am fost în şoc atunci când am aflat de accidentarea ei. Ne-am întrebat fiecare cum e posibil aşa ceva şi de ce ni se întâmplă nouă. Acum trebuie să ne pregătim cât putem de bine pentru că ne aşteaptă un sezon foarte greu", a spus Lekic. 

* Lotul echipei FC Botoşani se va reuni, duminică, în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul competiţional, care va reîncepe la 1 februarie. Directorul de marketing al FC Botoşani, Alex Chirilă, a declarat, pentru AGERPRES, că după vizita medicală, echipa va pleca pe 10 ianuarie în cantonament în Antalya (Turcia), unde va rămâne până pe 23 ianuarie. Formaţia condusă de Liviu Ciobotariu va susţine, între 12 şi 21 ianuarie, cinci partide amicale, având ca adversari echipele Qarabag (Azerbaidjan), Ludogorets (Bulgaria), Paksi (Ungaria), Meppen (Germania) şi Orenburg (Rusia). 

* Condiţiile impuse pentru a putea urmări din tribune finala Supercupei Italiei, dintre Juventus Torino şi AC Milan, care se va disputa pe 16 ianuarie în Arabia Saudită, la Jeddah, au stârnit o adevărată revoltă în rândurile microbiştilor din această ţară. Potrivit AFP, Liga italiană de fotbal a publicat miercuri condiţiile pentru achiziţionarea biletelor, precizând că femeile nu vor avea voie să asiste la meci decât în tribune speciale, rezervate familiilor, obligatoriu însoţite de un bărbat. Imediat au apărut polemicile şi reacţiile negative faţă de această măsură, care au dus chiar la o intervenţie a vicepremierului Matteo Salvini. Că Supercupa Italiei se joacă într-o ţară islamică, unde femeile nu pot merge pe stadion dacă nu sunt însoţite de bărbaţi, este trist şi dezgustător: eu la acest joc nu mă voi uita", a declarat joi Matteo Salvini, vicepremier şi ministru de Interne, un suporter declarat al echipei AC Milan. 

* Oficialii clubului AS Monaco au anunţat joi achiziţionarea fostului internaţional brazilian Naldo, de la Schalke 04, care a semnat un contract cu gruparea din Ligue 1 până în 2020. Francezii nu au precizat suma transferului. Fundaşul brazilian, 36 de ani, care a avut patru prezenţe la naţionala ţării sale, a jucat la mai multe cluburi din Bundesliga (Werder Bremen, Wolfsburg, Schalke) pe la care a trecut de-a lungul a 13 sezoane. 

* Tenismanul sud-african Kevin Anderson, principalul favorit al turneului ATP de la Pune (India), dotat cu premii totale în valoare de 527.880 dolari, s-a calificat în semifinalele acestei competiţii, învingându-l în două seturi, 6-3, 6-3, pe spaniolul Jaume Munar, favorit nr.7. 

Vezi şi: Zodia care va avea un an grozav! Trebuie să se pregătească

”Bravo, ai stil!”, ELIMINARE. Ilinca Vandici, anunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel