Spitalul Victor Gomoiu, un obiectiv prioritar în programul Gabrielei Firea

Gabriela Firea este convinsă  ca în trei luni să rezolve blocajul birocratic din cauza căruia Spitalul de copii Victor Gomoiu nu poate fi finalizat. Singurul spital de stat construit din banii Primăriei va putea, în mai putin de un an, să își deschidă porțile pentru copiii din Capitală, care au atâta nevoie de un spital modern, în care să lucreze cadre medicale bine pregătite.

Cunoaștem cu toții criza prin care trec spitalele din București și pericolele prin care trec pacienții. E nevoie urgentă de un program guvernamental de reabilitare a spitalelor. Dar, pană atunci, trebuie să urnim lucrurile care se pot urni, să facem să se întample ceva azi.

Spitalul de copii Victor Gomoiu e singurul spital de stat construit de la zero în ultimii 30 de ani. Ridicat pe banii primăriei, adică ai bucureștenilor, spitalul e aproape gata, dar nu poate fi dat în folosință pentru că Primăria Capitalei și constructorul nu se înțeleg.

500 de cadre medicale, dintre care 100 de medici, nu pot lucra în folosul copiilor din București, într-un spital modern, pentru că nu s-au găsit destulă responsabilitate și preocupare la Primăria Capitalei pentru a încheia negocierile.

[citeste si]

Dacă voi fi primarul Bucureștiului, în trei luni promit să rezolv blocajul birocratic, așa încat, în următoarele opt luni, spitalul Victor Gomoiu să-și poată deschide ușile.

Copiii din București au nevoie urgentă de acest spital, iar eu promit că-l vor avea, precizează Gabriela Firea, candidatul PSD-UNPR la Primăria Generală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel