EXCLUSIV  Spitalul Floreasca și Spitalul de Arși, mutate în zona de nord a Bucureștiului. Tudorache: Protocol cu Ministerul Sănătății

 foto ilustrativ
foto ilustrativ

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 a declarat la interviurile DCNews Live că foarte curând va fi semnat un protocol cu Ministerul Sănătății pentru relocarea Spitalului de Urgență Floreasca și a Spitalului de Arși, în zona de nord a capitalei, în spații noi. 

În zonă există un spațiu generos unde poate fi construit unor astfel de spitale iar odată mutate se va putea interveni pentru renovarea și modernizarea celor vechi. 

"Îmi doresc să relochez Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși în zona de nord a Bucureștiului. Ca pun de reper ar fi în spatele zonei Doi Cocoși. Este o zonă care cu siguranță se va dezvolta. Este și stație de metrou în zonă. Acolo va fi un spital pe 7,2 hectare un spital modern. Este o zonă unde se poate construi. PUZ-ul în zona respectivă ne permite să construim și vom construi acest spital. Deja am fost de câteva ori la ministrul Sănătății, deja săptămâna viitoare cred că vom semna protocolul pentru că este clar că fără Ministerul Sănătății nu putem face nimic. Noi vom veni cu partea de clădire, dar Ministerul Sănătății vine cu partea medicală. Va fi un spital de urgență pentru toți bucureștenii și nu numai. 

În acest moment Spitalul Floreasca este în administrarea noastră și ni se solicită să mai construim, dar nu ne permite spațiul. Automat, ca să extindem, mergem în altă zonă după care relocăm cele două spitale, după care vor intra în reparații atât Spitalul Florească cât și cel de Arși", a declarat primarul Daniel Tudorache la interviurile DCNews.

Vezi răspunsul complet: 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel