Spitale și Sală Polivalentă în București: Sevil Shhaideh, informații de ultimă oră

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, a declarat în ediția de vineri a emisiunii Exces de putere că Bucureștiul va avea o nouă sală polivalentă.

În dosarul de candidatură la Euro 2020 ne-am asumat să realizăm patru stadioane prin compania națională de investiții. În acest moment sunt trei gata pregătite cu toate documentele de proprietate. Avem o problemă la nivelul stadionului Dinamo, suntem încă în discuții cu Ministerul Afacerilor Interne.

Mai avem, în conformitate cu un memorandum stabilit în 2014 pe infrastructură de justiție tribunalele și sedii de judecătorie și avem deja 20 de instanțe în lucru. Apoi, avem sportul de performanță și mă refer aici la complexuri naționale, baze sportive naționale, săli polivalente, a spus Sevil Shhaideh la Antena 3.

La întrebarea lui Adrian Ursu dacă se va construi o sală polivalentă în București, vicepremierul a răspuns: "Eu așa sper că o să reușim.

La întrebarea lui Adrian Ursu dacă se va construi o sală polivalentă în București, vicepremierul a răspuns: "Eu așa sper că o să reușim, precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel