Specialiștii o elogiază pe Simona Halep după debutul de la Turneul Campioanelor 2015

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Prestaţia Simonei Halep din primul meci de la Turneul Campioanelor 2015 a fost analizată în detaliu de postul britanic BT Sport. Iar cei aflaţi în studio au ajuns la o concluzie unanimă în privinţa româncei de pe locul 2 WTA, care este principala favorită de la Singapore.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Campioană la Wimbledon în 2013, Marion Bartoli, cea care a comentat întâlnirea Halep - Pennetta pentru postul britanic BT Sport, a ridicat-o în slăvi pe româncă:

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. ”Simona a jucat superb din punct de vedere tactic. S-a deplasat excelent pe tot terenul şi şi-a făcut serviciul cu o lejeritate debordantă. A avut o prestaţie uluitoare şi nu i-a dat nicio şansă adversarei. Halep a arătat că, într-adevăr, în absenţa Serenei Williams, e jucătoarea numărul 1 la Singapore”, a spus Marion Bartoli, citată de adevarul.ro.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Un alt comentator al postului britanic s-a arătat şi el impresionat de jocul Simonei Halep: ”Cred că, prin victoria de astăzi, şi mai ales prin maniera în care ea a fost obţinută, Halep le-a speriat pe celelalte jucătoare care sunt aici. Simona are cele mai multe victorii pe hard în acest an din tot circuitul WTA, iar suprafaţa de la Singapore pare că a fost făcută pentru ea. Halep va fi o adversară foarte periculoasă aici pentru orice jucătoare. Astăzi a fost, pur şi simplu, magnifică”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel