Urmărește emisiunea live


Spania în semifinale, după cel mai anost meci de la Euro

Spania s-a calificat în semifinalele Euro 2012 după ce a trecut cu 2-0 de Franţa. Meciul a fost unul la discreţia spaniolilor care au practicat jocul de pase cu care ne-au obişnuit. Elevii lui Blanc nu au avut replică în faţa "furiei roja", iar echipa lui Del Bosque va da piept cu Portugalia lui Ronaldo în semifinale.

Spania a dominat meciul de la cu cap la celălalt. Cu un joc de pase precis, spaniolii au deschis scorul prin Xabi Alonso, aflat la meciul 100 în tricoul naţionalei. După gol francezii nu au avut replică, singura fază notabilă fiind o lovitură liberă scoasă fără mari emoţii de Casillias. Acela a fost şi singurul şut pe poartă al francezilor în prima repriză.

A doua repriză a debutat în aceeaşi notă de dominare a spaniolilor. Cu toate mutările ofensive ale lui Blanc, Spania a dominat jocul, iar Xabi Alonso a făcut dubla din penalty.

Spania va da piept în semifinale cu Portugalia, un meci care se anunţă mult mai dificil. Cristiano Ronaldo este în mare formă, însă îşi va înfrunta o mare parte din coechipierii de la Real Madrid, care îl cunosc foarte bine pe portughez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel