Soviani: L-am cunoscut pe Giuliani. Maior are o problemă

Vlad Manolache / 27 aug 2018 / 22:13 Salveaza PDF Comentarii

Radu Soviani a lansat un atac dur la adresa ambasadorului George Maior după reacția oficialului cu privire la scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani.

Radu Soviani, unul dintre jurnaliștii care l-au cunoscut pe Rudolph Giuliani, susține că George Maior se înșeală cu privire la avocatul lui Donald Trump. Mai mult, el susține că, în 2016, a mai existat o poziție asemănătoare după o declarație a lui 

"De ce nu spune ce este eronat...?"

"Păi domnul Maior are o problemă cu senatorii sau cu oficialii americani. Să nu uităm că în mai 2016, cel pe care îl laudă acum, răposatul John McCain, făcea o afirmație în Statele Unite :'Chiar dacă câștigă Trump, statul american funcționează. Noi nu suntem România'. Știți ce a zis domnul Maior atunci despre John McCain? Că a fost în eroare. Asta spunea în 2016 John McCain, că instituțiile nu funcționează. Toți sunt în eroare în opinia domnului Maior, mai puțin dânsul care semna protocoale. Ce mă enervează pe mine la domnul Maior: De ce nu spune ce este eronat în ceea ce a spus Giuliani? L-am cunoscut pe Rudolph Juliani în 2001. Am fost în 2001 în Washington când au fost atentatele din 11 Septembrie. Am vorbit cu el în 2010 când a fost în România. Este un tip anticorupt, antimafie în fibra lui", a declarat Radu Soviani la Antena 3.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27