Șova a răbufnit. Mesaj fulminant despre Crețu: ”Te numești HABARNAM”

Lucian Sova, sursa: Facebook Ministerul Transporturilor
Lucian Sova, sursa: Facebook Ministerul Transporturilor

Fostul ministru Lucian Șova îi dă replica europarlamentarului Corina Crețu după ce l-a acuzat că, în calitate de ministru, a spus că trebuie să vorbească cu Liviu Dragnea despre Autostrada A8. 

”Ipocrizie/nepricepere! Te numești Corina Cretu "HABARNAM"

- Atât cât am fost ministru al Transporturilor în 2017, tot atâta minte și pricepere are doamna Crețu la fonduri europene și altele.

- Mai bine să spună românilor de ce a rupt cu mâna ei proiectul metroului București - Otopeni în două și a aprobat finanțarea proiectului doar până la Mall Băneasa. De ce am fost nevoiți, eu și o întreagă delagație să ne certăm pe acest proiect cu funcționarii doamnei Crețu, ea lăsându-ne singuri în birou pentru că a plecat la fumat. Iar eu am martori și memorie că ea era comisar în 2018.

- Eu nu fac SF-uri pe vorbe și ochi frumoși. Am făcut o analiză multicriterială, începută în mai 2018 și terminată în decembrie 2018 cu BEI-Passa, validată de Jaspers, pe care am trimis-o la Bruxelles. Constat că dna. Crețu habar nu are de acest lucru.

- Am prins în proiectul de buget 2019 refacerea SF-ului pentru Iași - Tg. Mureș dar și SF + PT pentru Bacău - Brașov, singura autostradă ce va putea fi realizată între Moldova și Transilvania vreodată.

- Cred că dacă nu ține minte cu cine a vorbit, nu ține minte nici ce a vorbit. Cu mine precis nu a vorbit.” scrie fostul ministru al Transporturilor, pe Facebook, în replică pentru Corina Crețu. 

Vezi și: Crețu îl acuză pe Dragnea pentru că n-a fost construită Autostrada A8. Discuție cu Șova: "Am martori"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel