Soţul lui Sevil Shhaideh, angajat la Ministerul Agriculturii

Sevil Shhaideh
Sevil Shhaideh

Akram Shhaideh, soţul ministrului Dezvoltării, Shevil Shhaideh, a fost numit director de cabinet în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Daniel Botănoiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) este cel care a făcut anunțul.

"Akram Shhaideh, cel care deţine funcţia de director al cabinetului propriu din cadrul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost ales de mine pentru a-mi fi colaborator deoarece are o experienţă importantă în deschiderea pieţelor pentru exportul ovinelor”, a precizat Botănoiu, într-un comunicat al MADR.

„Domnul Shhaideh cunoaşte bine realităţile agriculturii româneşti lucrând, de asemenea, pe acest segment între anii 2013-2014, la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Akram Shhaideh are două doctorate absolvite în România – unul în domeniul economic, în cadrul Academiei de Ştiinţe Economice şi cel de-al doilea în domeniul agronomiei – în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti”, a menţionat oficialul.

Daniel Botănoiu a subliniat faptul că ”alegerea colaboratorilor îmi aparţine întru totul şi am convingerea că decizia pe care am luat-o va ajuta Ministerul Agriculturii la îndeplinirea obiectivelor stabilite în cadrul Programului de Guvernare”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel