Șoșoacă-Târziu, întâlnire de gradul zero în culisele Antena 3. Imaginile au fost date pe post!

Șoșoacă spune că nu are secure cu nimeni
Șoșoacă spune că nu are secure cu nimeni

Senatorul Diana Șoșoacă s-a întâlnit cu fostul său coleg din AUR, senatorul Claudiu Târziu, în platourile televizunii Antnea 3.

Cei doi politicieni s-au întâlnit în platourile televiziunii din postura de invitați. Diana Șoșoacă părăsea emisiunea de dinaintea celei la care urma să participe Claudiu Târziu.

„Să fie sănătos, bună seara!”, a spus Șoșoacă, după ce a trecut pe lângă fostul său coleg de partid. Urmărită de un reporter și întrebată despre o împăcare dintre cei doi, ea a răspuns: „Honi soit qui mal y pense” (n.r., „Să se facă de rușine cel ce se gândește la rele [despre un subiect]).

Șoșoacă spune că nu e certată cu nimeni

„Eu nu am secure cu nimeni, eu nu mă cert cu nimeni, eu îmi văd de treaba mea”, a continuat senatorul Șoșoacă, pe holurile clădirii. „Mă scuzați, dar eu am o emisiune de urmat, la o altă televiziune”.

După ce reporterul i-a reamintit că cei doi sunt colegi în Parlamentul României, ea a continuat: „Da, bună ziua, bună seara. În primul rând, un bărbat, când intră în platou, este primul care salută, mai ales o doamnă. Haideți să ne aducem aminte de manierele elegante și nu-mi reproșați mie o obligație care-i incumbă unui bărbat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel