Șoșoacă a vorbit 8 ore singură, LIVE. Buzăianu, IRONIE: Și ea, exact ca Dan Bittman. E RECORD, mi se pare senzațional

Foto: Youtube Radu Buzaianu
Foto: Youtube Radu Buzaianu

Radu Buzăianu a reacționat după ce Diana Șoșoacă a vorbit singură într-un live, timp de opt ore, fără oprire.

"O să fie un live cam lung, era obligatoriu să intru în direct. Lucrurile nu stau deloc bine. (...) Am o clientă care e bine înfiptă în sistem și mi-a spus că cei din servicii sunt foarte deranjați de ce fac eu, că sunt speriați politicienii și că nu știu cum să rezolve problema Șoșoacă (...) Dacă vreți să faceți din mine erou național, făceți-o! (n.r. referindu-se la faptul că a auzit că cineva vrea să o omoare)", a spus Diana Șoșoacă, printre multe altele, în live-ul de pe YouTube, integrat în vlogul lui Radu Buzăianu.

Radu Buzăianu, ironie la adresa Dianei Șoșoacă

"Avem nevoie de oameni ca doamna Șoșoacă să se lupte pentru noi. Dacă o vedeți, tot timpul am impresia asta că, de fiecare dată, ea se luptă. Pare tot timpul într-o luptă. Și când stă pe scaun, tot timpul pare că se luptă cu scaunul ăla. Am impresia că e într-o luptă permanentă. Și când tace, se luptă să nu zică ceva! Pentru ea, orice eveniment e o luptă. Cu Șoșoacă viața e luptă, tată! N-ai ce să-i faci!

Vreau să vă dau această veste extraordinară, nu știu cum sunteți dumneavoastră, dar Șoșoacă cum era ea așa, a început să vorbească, într-un live, pe Facebook... și s-a oprit opt ore mai târziu! Băă, opt ore femeia a vorbit non-stop. Sigur, nu avea lucruri de spus pentru opt ore, dar asta nu o împiedică. E ușor să vorbești opt ore având chestii de spus, sigur, e greu să ai chestii de spus timp de opt ore.

Șoșoacă a vorbit opt ore fără să aibă nimic de spus, asta mi s-a părut senzațional. Femeia, dacă stați să o urmăriți, în parcursul vorbirii ei, nu avea nimic să spună. Făcea o scurtă recapitulare a chestiilor pe care le tot spune. Și ea, exact ca Dan Bittman, care are niște șlagăre ale sale. Îl pui pe scenă, începe să-ți zică cu inelul, cu inima... la fel și Șoșoacă, are șagărele ei! O pui pe scenă, începe să zică astea, astea sunt melodiile ei, asta vrea publicul Publicul vrea să-i spui cum s-au măsluit cifrele, cum pandemia nu există, cum nenorociții ăștia vor să fure țara. Doamna Șoșoacă spune ce vrea publicul să audă.

E record! Opt ore din viața ei a vorbit încontinuu și sigur, se pune și problema unor nevoi fiziologice, că la un moment dat, ți se mai întâmplă. E nu are nevoie fiziologice, ea nu are nevoi!

La un moment dat și pe Cumpănașu îl uita viața pe un live ore în șir, dar nu ducea. (...) Știți ce înseamnă opt ore? Eu nu dorm opt ore, nu pot să dorm opt ore noaptea, mi se pare mult.

Mă, voi înțelegeți cu cine avem de-a face aici? Voi înțelegeți ce vi se întâmplă?", a spus Radu Buzăianu, jurnalist B1 TV, în vlogul său de pe Youtube.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel