Sorina Pintea, moment emoționant. Alessandra Stoicescu: Vi s-au umplut ochii de lacrimi

Sorina Pintea, noul ministrul al Sănătății, a venit în platoul emisiunii ”100 de minute”, la Antena 3, unde a răspuns întrebărilor Alessandrei Stoicescu. La un moment dat, a avut loc un moment emoționat.

„Credeți – și vreau să subliniez asta - în obligarea părinților să-și vaccineze copiii", a fost întrebată Sorina Pintea de către Alessandra Stoicescu.

„Da. Văzând în fiecare zi numărul de cazuri noi, numărul de decese, văzând efectele bolii, pot să spun acest lucru cu tărie. Fetița mea este vaccinată. (...) Are un an și șase luni", a spus, luni seară, Sorina Pintea.

„Nu doresc să vorbesc despre asta, dar este copilul meu și îl iubesc mai mult ca orice pe lume", a spus, vizibil emoționată, Sorina Pintea.

Fetița mea are o poveste frumoasă de viață

„Mulțumesc că ați atins acest subiect. Vi s-au umplut ochii de lacrimi în momentul în care v-ați gândit la ea", a spus Alessandra Stoicescu. „M-am emoționat doar puțin, dar... fetița mea are o poveste frumoasă de viață. Doar atât am să spun", a declarat ministrul Sănătății.

„Așa este. Și e fetița dumneavoastră, chiar dacă nu a ieșit din pântecele dumneavoastră. De asta ați spus este fetița mea indiferent de ce ar fi, până la capăt. Nu o să intru mai mult în zona de viață personală", a mai spus Alessandra Stoicescu.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel