LIVE  Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, la DC NEWS. Răspunsuri la întrebări-cheie despre sistemul sanitar

DC NEWS continuă seria interviurilor. În ediția de vineri, 4 mai 2018, invitatul DC NEWS este Sorina Pintea, Ministrul Sănătății.

Mâine, 4 mai 2018, începând cu ora 11, va fi prezentă la interviurile DC NEWS, Sorina Pintea, Ministrul Sănătății din România. 

Ministrul Sorina Pintea va discuta la DC NEWS despre cele mai importante subiecte din domeniul sanitar din România, dar va aborda și problemele recente din sistem.

Urmăriți interviul DC NEWS cu Adrian Niculescu de vineri, 4 mai 2018, de la ora 11:00, pe DCNEWS.RO și pe pagina de Facebook DCNews. 

Sorina Pintea

Sorina Pintea s-a născut la 13 septembrie 1965.

A deţinut funcţia de manager la Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare (2009-2013) şi este, din 2013, manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare.

A fost aleasă senator pe listele PSD în circumscripţia electorală nr. 26 Maramureş, în data de 11 decembrie 2016, şi a fost validată în această funcţie la 21 decembrie 2016. A fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială şi vicepreşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii.

La 3 februarie 2017 şi-a prezentat demisia din funcţia de senator optând pentru funcţia pe care o deţine de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş din Baia Mare.

În prezent, Sorina Pintea este Ministrul Sănătății.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel