Pintea, bolnavă, în cătușe! Chirieac, către un deputat USR: Imagini CUTREMURĂTOARE! Până veniți dumneavoastră la putere, încă mai am dreptul să vorbesc

Sorina Pintea FOTO: Agerpres
Sorina Pintea FOTO: Agerpres

Bogdan Chirieac l-a întrebat pe deputatul USR Ionuţ Moşteanu dacă este de acord cu imaginile în care Sorina Pintea apare slăbită, grav bolnavă, adusă în cătușe la spital.

”Dacă este bolnavă trebuie tratată într-un spital, dacă a luat șpagă trebuie mers cu procesul mai departe. Cine suntem noi să stabilim dacă a luat sau nu șpagă?”, a zis deputatul USR.

”Păi momentan, Sorina Pintea este arestată preventiv fără niciun motiv”, a zis analistul politic la România TV.

”Asta nu știu... sunteți judecător?”, a replicat Ionuț Moșteanu.

”Până veniți dumneavoastră la putere, încă mai am dreptul să vorbesc. Eu vă întrebam dacă sunteți mulțumit de aceste imagini cu Sorina Pintea”, a spus Bogdan Chirieac.

”Nu sunt mulțumit, dar nu poți să le împaci pe amândouă. Dumneavoastră spuneți că dacă este bolnavă trebuie să fie lăsată acasă?”, a continuat Ionuț Moșteanu.

”Deci pe de-o parte sunteți mulțumit de imagini, dar pe de altă parte nu sunteți mulțumit”, a completat Bogdan Chirieac.

”Am zis că procesul trebuie să meargă înainte”, a mai spus deputatul USR.

”Îmi doresc ca România să nu treacă printr-o experiență neo-fascistă. Votați cu PNL, PSD, UDMR, dar nu cu zona neo-fascistă! Imaginile cu Sorina Pintea sunt cutremurătoare! Este spectacolul cătușelor. Sunteți de acord ca femeia asta să fie încătușată?”, a conchis Bogdan Chirieac.

”Nu știu care este procedura!”, a mai spus Ionuț Moșteanu.

VEZI ȘI:  Imagini REVOLTĂTOARE cu Sorina Pintea: Lili Ruse: De ce am dat pe post / foto

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost dusă, din nou, marți seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunță Poliția Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel