Sorina Pintea, blocată de portar la intrarea în spital. Răspunsul care a amuzat-o

Sorina Pintea
Sorina Pintea

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut o vizită neașteptată la Spitalul Municipal din Dej, la o oră târzie. Luat prin surprindere, portarul spitalului a avut o reacţie care a amuzat-o pe doamna ministru.

Odată ajunsă Spitalul Municipal din Dej, în jurul orei 22.00, Sorina Pintea nu a fost lăsată de portar să intre în spital. Deşi a recunoscut-o, portarul a refuzat să-i permită accesul, motivând că a sosit în afara orelor de vizită.

Reacţia fermă a portarului a amuzat-o pe Sorina Pintea

 

"Reacţia cea mai simpatică a avut-o cel de la pază. M-a întrebat nedumerit ce caut în spital, era ora 22.M-am prezentat, i-am spus cine sunt şi i-am spus ca doresc să urc pe o secţie. Mi-a spus: 'Nu cred că puteţi'. I-am zis: 'Eu cred că pot'. L-am rugat să cheme medicul de gardă, dar nu a mai fost nevoie pentru că tocmai venise un medic care fusese în Urgenţă. Dar a avut o reacţie foarte simpatică. 'Știu că sunteţi ministru, dar eu îmi fac treaba', a declarat Sorina Pintea la România TV.

VEZI ȘI Contraindicații după implant dentar. Dr. Alice Gavrilescu, informații esențiale. Nimeni să nu facă așa ceva după intervenție!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel