Sorina Pintea, cercetată de DNA. Chirieac: Momente dificile. Nu m-aș arunca s-o omorâm cu pietre

Foto: captură România TV
Foto: captură România TV

Sorina Pintea, fost ministru PSD al Sănătății, ar fi cercetată de Direcția Națională Anticorupție pentru luare de mită, după un flagrant.

Sorina Pintea ar fi luat bani pentru un contract de achiziționare de echipamente medicale pentru Spitalul Județean Baia Mare, al cărui manager este. Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit la postul TV unde s-a arătat rezervat cu privire la această anchetă. 

”Dânsa cred că a fost schimbată din guvernare în octombrie și acum e director de spital. Eu aș rămâne cumva rezervat în acest aspect. Să vedem ce este acolo. Nu m-aș arunca cu precizări. Așa cum am văzut-o pe la conferințe și pe la emisiuni, mi se pare o persoană foarte echilibrată. Am vazut în presă că a suferit de o boală rară în ultimele luni, chiar a avut niște momente dificile. Nu vorbim de niște contracte cu fonduri europene. Vorbim de o declarație făcută vineri seara și mai departe să vedem cum stau lucurile. Nu m-aș arunca să o omorâm cu pietre”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV. 

Vezi și: Sorina Pintea, prinsă în flagrant de DNA. Procurorii, în biroul din SPITAL. SMS de la fostul ministru al Sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel