Sorina Matei continuă războiul cu Cristian Călugăru. "NICIODATĂ pe acest specimen nu l-am avut invitat într-o emisiune"

Sorina Matei continuă războiul cu Cristian Călugăru, cel numit "șeful postacilor PDL". 

Jurnalista B1 TV îl numește "omul cu sacoșa de la arestul Elenei Udrea", pentru că el o ajuta pe mama politicianei să ducă pachetul, când mergea în vizită. Sorina Matei scrie, pe pagina sa de Facebook, că Cristian Călugăru s-a răzgândit în platoul Antenei 3: "Zice că n-am fost șefa postacilor" Elenei Udrea și că "am fost doar la Convenția PDL, în 2013 și nu 2014". 

Iată cum a început totul: Cristian Călugăru, șeful postacilor PDL: Legătura dintre Sorina Matei și postacii Elenei Udrea

Sorina Matei scrie că "la un moment dat, m-am dus să o invit, la cererea redacției", pe Elena Udrea "la cadru, în direct, în timpul votului", care "se desfășura pe un hol lung, undeva la etaj, iar toți candidații stăteau undeva jos, cu staffurile în niște cămăruțe. Atât". Jurnalista scrie că a plecat în maximum zece minute, pentru că Elena Udrea a refuzat să meargă la cadru. Sorina Matei precizează că în camera erau mai mulți oameni care stăteau pe scaune, "nu erau calculatoare, postaci, cabluri, fire sau alte drăcovenii".

Călugăru, "specimen". "Nu l-am întâlnit niciodată. Never!"

"Am stat la convenție, alături de alți jurnaliști, până seara. Am filmat, am relatat, am făcut transmisii. Am fost la zeci de reuniuni, congrese în 19 ani. Ca atare, n-am avut NICIODATĂ nicio treabă cu postacii Elenei Udrea, pe postaci, pe șefii postacilor nu i-am văzut NICIODATĂ, nu știu cine dracului sunt lăudătorii pe bani negri", a mai scris Sorina Matei. 

"Nu l-am întâlnit NICIODATĂ pe acest Călugăru, nu am dat mâna cu el niciodata, slavă Domnului că nu ne-am intersectat și sper ca nu o vom face niciodată în viața asta. Never! L-am văzut ca toată România cărând sacoșe în arest și invitat prin studiouri TV. NICIODATĂ pe acest specimen nu l-am avut invitat într-o emisiune", a mai scris Sorina Matei, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel