Sorina Matei: Cine e, de fapt, jurnalistul săltat de jandarmi din Piața Victoriei

Jurnalista Sorina Matei a dezvăluit cine este, de fapt, ziaristul german Paul Arne Wagner care a fost ridicat de jandarmi din Piața Victoriei.

Paul Arne Wagner, prezentat de o parte a presei ca fiind jurnalist german, ridicat de jandarmi miercuri seară din Piața Victoriei, este de fapt un cunoscut protestatar #rezist care locuiește de mai mult timp în România. De altfel, s-ar părea că Paul Arne Wagner a avut mai multe conflicte și în trecut cu jandarmii la protestele #rezist.

”După ce au făcut toată ziua ca maimuţele, habar n-având pe ce lume trăiesc şi nici de ce urlă, acum se victimizează că au fost băgaţi în dubă. Din păcate, citesc că au fost doar 8 băgaţi în dube. A, şi ziaristul lui peşte, de fapt prostestar de serviciu, dar când se victimizează e ziarist, of course, nu ratează niciun miting şi cică a participat bineînţeles la mitingul pe OUG pe Coduri care OUG nu există. Eu l-aş fi ţinut la Poliţie până s-ar fi dat OUG-ul pe CPP. Să aştepte chiar fakeul lui până îmbătrâneşte. Aliens. Nicio legătură cu pământul”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Aproximativ 4.000 de oameni au protestat, miercuri, în Piața Victoriei.

Cei prezenţi la miting au scandat "Jandarmeria apără hoţia!", "Hoţii, hoţii!", "Demisia!", "Ieşiti din casă dacă vă pasă!", "DNA să vină să vă ia!", "Dragnea, nu uita, România nu e a ta, să faci tu ce vrei cu ea", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi", "Să vă fie frică, poporul se ridică".

știrea se actualizează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel