Sorin Roșca Stănescu, scenariu halucinant: Băsescu preia PNL

Traian Băsescu - Klaus Iohannis
Traian Băsescu - Klaus Iohannis

Sorin Roșca Stănescu susține că președintele Klaus Iohannis i-a propus lui Traian Băsescu șefia PNL.


Întâlnirea ar fi avut loc la Vila Lac, marți. Informația a fost dată, sâmbătă seară, la România TV.

Potrivit lui Sorin Roșca Stănescu, întâlnirea între Klaus Iohannis și Traian Băsescu este logică și a fost "prefigurată de surprinzătoarea invitație adresată de șeful statului liderului PMP la 1 Decembrie. Surprinzătoare, ținând cont de context, de mesajul extrem de jignitor la adresa președintelui Senatului și la adresa președintelui PSD. 

Faptul că în cazul lui Traian Băsescu a făcut o dublă excepție, dovedește că se pregătea de o înțelegere cu Traian Băsescu, pentru ca acesta să preia cârma așa-zisei drepte".

În opinia jurnalistului, "marți, când a avut loc această întâlnire inițiată de Klaus Iohannis, nu se știa că există intenția d-lui Dragnea de a propune un alt premier și atunci exista spectrul unui conflict extrem de dur constituțional și eventual al unei suspendări a d-lui Iohannis.  (...) În întâlnirea cu Traian Băsescu a avut loc o înțelegere între cei doi. Klaus Iohannis a încercat să-i predea partidul PNL lui Traian Băsescu, iar Traian Băsescu, după ce a plecat de la această întâlnire, a început să-i contacteze pe vechii lui tovarăși din PDL pentru a da lovitura capitală PNL. Ceea ce nu este greu. Pentru a realiza o majoritate PDL în acest moment, în actualul PNL, este necesar să fie dislocați într-o direcție sau alta vreo 10 parlamentari din organismul lor de decizie", a declarat Sorin Roșca Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel