SORIN PAVELIU, vehiculat ca ministru al Sănătății. Prima reacție- Exclusiv

Sorin Paveliu este numele vehiculat în presă ca viitor ministru al Sănătății în Guvernul condus de către premierul desemnat Dacian Cioloș. 

Pentru dcnews.ro, Sorin Paveliu, expert al Societăţii Academice Române, a spus: "De șase zile, numele meu se învârte pe televiziuni. M-a onorat să-mi facă cineva publicitate pozitivă, să spui că, din atâția oameni, Sorin Paveliu se potrivește profilului tehnocrat, dar nu m-a sunat nimeni de la Guvern sau Președinție să-mi propună așa ceva, să mă întrebe". 

"Am avut telefoane care confirmau că e foarte supărat liderul liberal Eugen Nicolăescu, ceea ce e normal, pentru că, la plângerea mea, i-a fost retrimis dosarul Cantacuzino la DNA, după ce inițial luase NUP. Era normal să fie foarte supărat. M-au mai sunat prieteni ai dușmanilor mei să verifice dacă informația e falsă. Mă sunau să mă felicite și când aflau că nu m-a contactat nimeni, răsuflau ușurați și închideau repede.

Am strâns felicitări cât pentru toată viața în această săptămână și ar fi fost un sacrificiu foarte mare să trec în această funcție, dar nu m-aș fi dar deoparte. Îmi pare rău că nu am fost nominalizat, ar fi fost ultima ocazie să verific dacă ceea ce am făcut ca planuri pentru Sănătate se poate aplica, dacă se verifică în realitate", a mai spus Sorin Paveliu.  

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel