Sorin Oprescu nu va mai fi dus la Spitalul Militar. Ce spune Poliția

Sorin Oprescu va fi transferat din Arestul Capitalei, după ce solicitarea primarului suspendat a fost admisă, la Spitalul Militar Central pentru investigații.

Comisia de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei i-a admis cererea de a fi consultat de cardiologi, după ce în ultimele zile a acuzat probleme medicale, dar specialiştii care au analizat solicitarea au recomandat ca acesta să fie dus la Spitalul Militar.

Sorin Oprescu ceruse să fie consultat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de trei dintre medicii săi curanţi, pentru probleme cardiace, printre aceştia fiind profesor dr. Dragoş Vinereanu şi profesor dr. Leonida Gherasim.

[citeste si]

Avocatul Viorel Mocanu a declarat miercuri, pentru Medifax, că cererea a fost aprobată în regim de urgenţă, precizând că deşi Sorin Oprescu şi apărarea ar fi dorit să se aprobe un transfer la Spitalul Universitar de Urgenţă, sunt mulţumiţi de avizarea solicitării şi încrezători în serviciile medicale din Spitalul Militar.

Aceasta era știrea inițială transmisă în cursul dimineții de miercuri.

După mai bine de opt ore, Poliția Capitalei a transmis un mesaj prin care se arată că Sorin Oprescu,  primarul suspendat al Capitalei, nu va mai fi transferat la Spitalul Militar, ci va fi consultat  în Arestul Poliției de un medic specialist, dorit de Oprescu,  care îl va  prescrie și tratamentul necesar.

Urmare la solicitarea formulată de către persoana arestată preventiv şi încarcerată în arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în data de 23.09.2015, în respectarea prevederilor art. 71 pct. 6 din Legea nr. 254/ 2013, factorii decizionali (CMDTA Doctor Nicolae Kretzulescu) au stabilit că persoana în cauză poate fi examinată de către un medic nominalizat expres, la locul de deţinere, urmând ca personalul medical ce are în supraveghere persoanele reţinute/ arestate preventiv să permită efectuarea acestui consult la nivelul cabinetului medical din interiorul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă, se arată într-un comunicat al DGPMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel