Sorin Moisă - Olguța Vasilescu, schimb de replici: Securist mititel. Prindeți viteză

Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a anunțat că își dă demisia din partid.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, îl atacă pe acesta.

”Eu am auzit prima oară de el atunci când sistemul îl dădea varianta de premier și am raspuns unui post tv ca nu are cum pentru ca nu e nici măcar membru de partid. Asta pentru ca, repet, eu nu auzisem de el. Acum înțeleg ca scrie ca a fost sfătuit sa refuze funcția de premier. Dacă propunerea de premier o făcea Coldea sau Cioloș, probabil își permitea luxul sa o refuze, dar din PSD nu i-a făcut nimeni o asemenea oferta. De ce? Pentru PSD el nu exista! Simplu! Doar pentru Victor Ponta, singurul care a văzut " meritele" sale, după cum însuși Moisa sau Moise sau cum l-o chema afirma. Dar nu înțeleg de ce pleacă la PPE și nu face grup partiduletului lui Ponta? Un grup politic al Securității nu aveți in Parlamentul European?”, scrie Ministrul Muncii într-un comentariu la postarea europarlamentarului Mircea Pascu.

 

(w670)

 

Sorin Moisă i-a răspuns ministrului, spunând că respectul pentru electoratul PSD și acceptarea meritelor istorice ale partidului nu se vor schimba.

Replica Olguței Vasilescu nu a întârziat să apară: ”Domnule Moise, dacă tot ați primit ordin de reincorporare, vedeți-va de drum liniștit! Doljul a adus voturi cât pentru un europarlamentar PSD. Sper ca nu pentru Dvs! Dacă eu nu va cunosc, electoratul pe care pretindeți ca îl respectați, nici atât! Am pierdut prea mult timp azi cu un securist mititel și neînsemnat ca Dvs... Prindeti viteza ca are Cioloș nevoie de un argat acolo!”

 

(w670)

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel