Sorin Grindeanu, după ieșirea lui Nicolae Robu: Mă simt agresat

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Fostul premier Sorin Grindeanu a transmis un mesaj în legătură cu Nicolae Robu.

Sâmbătă, 3 martie, Sorin Grindeanu a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook, prin intermediul căruia a transmis că "e important să ne exprimăm atunci când simțim că ne sunt atacate principiile".

"Într-o țară în care valorile sunt uneori mai puțin respectate decât ne-am dori, e important să ne exprimăm fiecare atunci când simțim că ne sunt atacate principiile. Ca timișorean și ca român, mă simt agresat de felul în care primarul Nicolae Robu înțelege să se comporte. Ieşirea incalificabilă de ieri la adresa presei timişorene nu poate fi trecută cu vederea şi trebuie sancţionată. Aştept ca Nicolae Robu să îşi ceară scuze public faţă de jurnaliştii din toată țara şi faţă de întreaga comunitate", este mesajul publicat de fostul premier Sorin Grindeanu.

[citeste si]

Ce le-a spus Robu jurnaliștilor

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, le-a spus jurnaliștilor că ”există tot felul de variante de prostituție în lumea de astăzi, nu numai prostituția pe centuri, există și alte feluri de prostituție la fel de gravă”, ”vă convine stați aici, nu, la revedere, orașul are multe puncte de atracție, și așa numai mizerii scrieți, că probabil atâta pricepeți”, ”sunt cel mai tare organism de presă din Timișoara”, ”vreți să veniți, fiți aici, nu vreți, eu îmi văd de treabă”. 

VEZI ȘI Nicolae Robu, scandal cu jurnaliștii- VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel