Sorin Grindeanu, CRITICI dure pentru Sevil Shhaideh: Am AVERTIZAT-O și nu m-a ascultat -LIVE TEXT

Sorin Grindeanu a criticat-o în termeni extremi de duri pe Sevil Shhaideh. Premierul a spus că fostul ministru al Dezvoltării nu a făcut nimic în cinci luni. Sorin Grindeanu a făcut referire, în atacul său, la Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).


------

Știrea inițială:


Sorin Grindeanu va ieși în scurt timp la declarații chiar în ziua în care se va citi, la Parlament moțiunea de cenzură împotriva guvernului său. DC News va transmite, în format LIVE TEXT, anunțurile premierului.

- în ultimele luni am avut foarte multe întâlniri cu primari de comune, de orașe, de municipii, cu președinți de consilii județene pentru a-i asculta și a găsi împreună soluțiile pentru ca ca PNDL 2 să fie un succes și să aducă dezvoltare în România. Din păcate, doamna Sevil Shhaideh a avut la dispoziție cinci luni să facă ceva și nu a făcut nimic. Acum o lună și jumătate, am avertizat-o că sunt întârzieri și că primarii încep să-și piardă răbdarea. Nu m-a ascultat. Acum două zile am avertizat-o și public că sunt întârzieri nepermise. A doua zi, și-a amintit brusc de PNDL și a dat comunicat de presă în care a zis că îi va da drumul.

- trăim o perioadă în care nu îmi doresc ca un program de o asemenea importanță să fie folosit în scopuri politice. Pentru a înlătura orice umbră de îndoială, am hotărât următoarele. Vreau să vă spun că nu accept ca acest program să fie folosit în scopuri politice și nu am de gând să tolerez așa ceva!

- Am semnat ordinele de demitere ale tuturor secretarilor de stat din Ministerul Dezvoltării. De azi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna niciun act care să aibă legătură cu PNDL. O invit pe doamna Shhaideh la o discuție ca să îmi comunice stadiul tuturor programelor aflate în derulate. Este un om care, în final, va respecta legea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel