Sorin Grindeanu, cuvânt repetat obsesiv în Parlament. ”Ne bombardează”

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a repetat, în primul discurs în Parlament, un cuvânt de foarte multe ori, astfel încât a devenit deranjant și remarcat de toți cei care i-au ascultat discursul. 

Sorin Grindeanu a repetat cuvântul ”normal” de multe ori. Premierul desemnat a spus în plenul reunit al Parlamentului că:

- ”primul semn de normalitate trebuie să înceapă chiar din Parlament, pentru că într-o ţară normală oamenii politici muncesc pentru cei care i-au ales şi nu se ceartă între ei”.

- ”putem reprezenta partide diferite şi e normal să gândim diferit (...), dar consider că această diferenţă de gândire trebuie exprimată civilizat prin respect reciproc”. 

- ”îmi doresc o relație normală și civilizată cu președintele României. 

- ”normalitatea”, esența programului de guvernare. 

- "într-o ţară normală domneşte legea, iar justiţia este cu adevărat independentă". 

Sunt doar câteva exemple din discursul premierului. Repetarea cuvântului normal poate fi pusă pe seama emoțiilor sau vine pentru a expune primul proiect la care Grindeanu invită opoziția să colaboreze: ”România normală”. 

”Sorin Grindeanu ne bombardează acum cu normalitate, cuvântul, că numai normal nu este ceea ce se întâmplă acum în Parlament. Cum arată România normală în viziunea PSD, dincolo de discurs? O țară în care legile sunt făcute și desfăcute în funcție de interesele unui singur om, Liviu Dragnea, omagiat de premierul marionetă în primul său discurs neîntrerupt, normal, de președintele PSD.” scrie Nicușor Dan pe Facebook. Președintele USR a făcut referire la o știre pe surse potrivit căreia Avocatul Poporului contestă la CCR legea care-l împiedică pe Liviu Dragnea să fie premier. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel