Sorin Grindeanu, ANCOM. Victor Ponta: Ți-ai bătut joc de noi

Fostul premier, Victor Ponta, a vorbit despre numirea lui Sorin Grindeanu la conducerea ANCOM.

”Să vă explic ce o să fac când se voteză în Parlament. În primul rând votez pentru, pentru că Sorin Grindeanu a fost un ministru bun al Telecomunicațiilor, până la precis. În al doilea rând, o să citez din domnul Dragnea, care a spus așa: că este securist, că e vândut sistemului, că a trădat. Și o să întreb: stimați colegi de la PSD, care acum trei luni ați zis că e securist, vă rog să votați alături de mine pentru Sorin Grindeanu.”, a spus acesta la TVR 1.

Referitor la funcția care i-a fost oferită lui Grindeanu, Ponta spune că ”este ceva ce i se potrivește, e pe pregătirea lui”.

”Ți-ai bătut joc de noi acum 3 luni, nu era nici securist, nici trădător Grindeanu.”, spune fostul premier, în legătură cu declarațiile lui Liviu Dragnea.

Mă pun în pielea colegiilor mei, foștilor mei colegi de la PSD, care acum trei luni băteau cuba când l-au dat jos pe securist, și care îl vor vota. Eu sunt coerent cu gândirea mea, iar pe ei o să îi întreb: Domne, vă dați seamă că Dragnea și-a bătut joc de voi?”, a mai spus Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel