Sorin Grindeanu, ANCOM. Fostul premier, audiat pentru șefia ANCOM

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marţi, 24 octombrie, Comisia economică, industrii şi servicii din Senat şi Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor îl vor audia, de la ora 15.30, pe Sorin Grindeanu, propus pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). 

Amintim că ieri premierul Mihai Tudose a transmis Parlamentului propunerea sa privind şefia acestei instituţii, nominalizându-l pe Sorin Grindeanu.

"În data de 20 octombrie 2017, domnul Adrian Diţă şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii. În temeiul prevederilor art. 11 alin. 1 şi alin. 3 din OUG nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, cu modificările şi completările ulterioare, vă transmitem nominalizarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în vederea numirii în funcţia de preşedinte al Autorităţii, pentru perioada rămasă a mandatului de 6 ani început în data de 11 mai 2017', se arată în documentul transmis de Tudose la Parlament.

[citeste si]

După audiere, raportul comun al celor două comisii va fi supus votului plenului Parlamentului, Legislativul urmând să voteze noul preşedinte al ANCOM.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel