Sorin Grindeanu a contestat excluderea din PSD

Sorin Grindeanu, fost premier al României, a contestat excluderea din PSD. 

Sorin Grindeanu a afirmat că se bucură de sprijinul PSD Timiș, ei fiind cei care l-au motivat să conteste decizia de excludere din partid. Fostul premier a confirmat discuțiile cu europarlamentarul PSD Cătălin Ivan. 

”Toți membrii BPJ au cerut această contestație”

”Am contestat conform statutului PSD acea decizie de excludere a mea din partid, prin care mi-am pierdut calitatea de membru. Contestația mea este conformă cu prevederile statutului. Este și dorința membrilor din Organizația PSD Timiș de a face aceste demers. Marți a fost un Birou Permanent Județean, la care a participat domnul secretar general, Marian Neacșu, la care toți membrii BPJ au cerut această contestație pe care am depus-o astăzi, în termenul legal.” a spus Sorin Grindeanu. 

Întrebat cum își vede viitorul în PSD, el a răspuns: ”Pas cu pas. Să așteptăm judecarea acestei contestații. Sunt un optimist, la fel cum sunt și colegii mei din Timiș care m-au îndemnat să fac acest demers și de sprijinul cărora mă bucur în acest moment”. 

Alături de Cătălin Ivan... 

Cât despre proiectul lui Cătălin Ivan, Sorin Grindeanu spune: ”Am avut discuții cu Cătălin, nu foarte aplicate, lega de ceea ce dorește. Și eu am spus câteva lucruri pe care le văd a fi îmbunătățite în activitatea PSD, dincolo de chestiuni personale. Pe mine, ca membru vechi, indiferent de cine este condus, mă interesează ca PSD să rămână cel mai important de pe scena politică din România. Nu sunt lucruri personale, sunt lucruri care țin de funcționarea corectă a PSD.”

... sau de Victor Ponta? 

El a mai precizat: ”Sunt om de stânga, sunt de 21 de ani în PSD și aici vreau să rămân. Îmi doresc să-mi continui activitatea în PSD, aceasta este prima mea opțiune”, întrebat dacă ia în calcul să meargă alături de Victor Ponta. 

În ceea ce privește judecarea contestației, a afirmat că a citit statutul și nu există un termen fix, dar se așteaptă la un termen rezonabil. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel