Sorin Frunzăverde, înmormântat cu onoruri militare. A primit, post mortem, Emblema de Onoare a Armatei României

Fostul ministru al Apărării şi preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a fost înmormântat, miercuri, în Cimitirul nr. 8 din Reşiţa, cu onoruri militare.

Cu acest prilej, Sorin Frunzăverde a primit, post mortem, Emblema de Onoare a Armatei României, conferită de ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă. Sute de persoane, politicieni sau generali ai Armatei Române, reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale, rude, prieteni, colaboratori sau simple cunoştinţe au ţinut să îl conducă pe ultimul drum pe cel care a fost considerat cel mai influent politician al Banatului de Munte în ultimele decenii, scrie Agerpres.

Slujba religioasă a avut loc în Biserica Schimbarea la faţă din municipiul Reşiţa, fiind oficiată de Lucian, Episcopul Caransebeşului. Printre politicienii care i-au fost alături s-au regăsit Gheorghe Falcă, Gelu Vişan, Mihai Stănişoară sau Ion Ariton. De asemenea, au fost mulţi cei care au transmis mesaje de condoleanţe şi coroane de flori, în frunte cu preşedintele României, Klaus Iohannis. La catafalcul cu trupul neînsufleţit au făcut de gardă militarii Batalionului 18 Decebal din Timişoara.

Sorin Frunzăverde a trecut la cele veşnice, duminică, 3 noiembrie, la vârsta de doar 59 de ani, în urma unei boli care l-a măcinat timp de patru ani şi jumătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel