Sorin Cîmpeanu rămâne membru în comisia de învâțâmânt. Cîmpeanu: O decizie politică

Rectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, deputatul Sorin Cîmpeanu, rămâne membru al Comisiei de Învăţământ, după ce PSD i-a cedat un loc în această comisie. Marţi, Cîmpeanu, care fusese numit în comisie de ALDE, a fost înlocuit de acest partid după ce a demisionat din formaţiune. 

"Este o decizie politică pe care pot să o înţeleg (n.r. înlocuirea din comisie de către ALDE) . Din perspectivă politică, nemaifiind membru ALDE, poate fi înţeleasă această decizie de înlocuire din Comisia de Învăţământ a Camerei Deputaţilor. Din perspectiva unei persoane care pot spune că a acumulat o experienţă în acest domeniu şi care beneficiază de recunoaştere, inclusiv la nivel internaţional fiind preşedintele pentru următorii patru ani al celei mai mari organizaţii academice internaţionale AUF, precum şi din perspectiva celui care a candidat la alegerile parlamentare cu unicul obiectiv de a contribui la îmbunătăţirea reglementărilor din domeniul educaţiei este mai dificil de înţeles decât din perspectiva politică", a declarat Sorin Cîmpeanu.

El a spus că apreciază iniţiativa PSD de a ceda un loc în această comisie în favoarea sa. 

"Apreciez iniţiativa celorlalte partide, în special a PSD, care a cedat un loc în aşa fel încât să reintru în Comisia de Învăţământ pe acel loc cedat de către un alt partid politic", a spus Cîmpeanu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel